Hoodie Cwang!

Only two days left before his birthday!!!! 😘😘😘

Yeay!!!

I’m in the mood to spam some of Changmin’s airport fashion. Yup. My faves photos of him!!!

Changminnie with his beanie~~~

Hot in red~

Another grey-black coordi.

I just love this photo. πŸ˜† his face from this angle! Exactly.

Changmin’s face + sunshine = heaven 😍

Anyway, yesterday i wacthed his performance ‘More Than Word’.

Well the title really represent my feelings whenever i see him. More than words. Lol

I can’t stop squeeeeeee.

Over his sweet voice.

Over his baby face. Yup. OMO. He looks exactly like when he was still very young!!!

I hope he will play guitar more. 😘

Here it is the video :

Changmin – More Than Words

I’m still very much addicted to that video lol

Enjoy your evening!

I’m gonna enjoying my zumba class now~

Bye~~~~

Photos Credits : Chu Bee, Gmmy, tvxqevent.com, togethertvxq.com

Photos shared by : sharingyoochun.net

-elle-

Advertisements

These Days

I think about….

20% about their comeback concept.

March is still far away, i know.

30% about why he’s so freaking adorable 😍

30% about i love this giant baby. Seriously.

10% how to write a new fanfiction based on my favorite anime lol and how to pour my love towards HoMin now.

5% about food. Oh i wanna eat Ketoprak so bad right now.

5% about real life s**t

Enjoy your weekend πŸ˜„

Bye~

Photos and video Credits : baboyunho, Photomax.t1story.com, yunho2154, changmin88

-elle-

Jung Yunho

First!

Today is still Feb 6th!

So i still able to say Happy Birthday Leader-nim.

Jung Yunho 😘

Semoga comeback TVXQ di bulan Maret mendatang sukses! I’m looking forward!

I’m too excited waiting for their comeback lol

You’ve worked really hard jadi semoga semua kerja keras itu terbayar tuntas.

Thank you for your hard work.

For your determination.

For your strong heart, strong mind, cute attitude.

Thank you for guarding TVXQ.

Thank you for enduring everything especially during the hard period.

I’m sorry that i finally landing my eyes, heart, and mind on you only recently. Sorry. I already feel bad now.

As i see you more, my feelings develop fast and i became very fond of you.

It seems like, i always feel this inside the fandom; i love one member and then i fall in love real hard with the leader later πŸ˜…

Again, i feel ashamed. Please lemme hug you, Jung Yunho. Heheh

Recently.

Some person call them ‘trash’ that hurt me a lot! It stung my heart.

Trash!?

Really!?

*rolling eyes*

Let’s put aside negative thing and focus more on their positive news!

Comebackkkkkk yeayyyyy

Whatever!!! I feel like jumping right now lol

The kings Gods are back!!!

Everyone, please move aside~

Happy birthday strawberry boy!

You’re not Ahjussi, you’re Oppa 😘

PS. WordPress fiturnya update lagi ya ini *celingak-celinguk* soalnya pas ngetik via ponsel, ada beberapa opsi baru πŸ˜†

Dan terakhir.

Cuman gatel aja sih, kok orang-orang terus-terusan nyebut homin-homin lah udah jelas nama grupnya TVXQ kenapa ga disebut aja TVXQ gitu. πŸ˜…

Kan udah jelas kali membernya sekarang cuma dua orang itu.

Klo denger ato baca homin tuh bawaannya inget fanfic mulu lol

Oh iya. Saya baru bikin akun di Wattpad πŸ˜† lebih gegara penasaran aja sih sama isi fanfic TVXQ/JYJ di sana tapi akhirnya saya putuskan buat posting ff juga di sana lol

Yeah, ada lumayan banyak ff Jaechun soulmate di laptop. Ada yang udah selesai, ada juga yang belum.

Rencananya, mau saya posting aja di wattpad ato akun AFF. Mau itu ff yang udah selesai ato engga πŸ˜…

Saya pernah nulis kalo saya pengen sharing banyak postingan fangirlingan tahun ini tapi sampe sekarang masih mager 😐

Maaf, postingan pun seadanya πŸ˜…

Well, we’ll see later πŸ˜†

Good night all~

PPS. Ini Shim Changmin jadi engga sih ngasih hyungnya kejutan ultah!? Kok sampe sekarang belom ada beritanya lagi!? Grrr

Night all~

Photos Credits : as tagged Proportion + Ultra

-elle-

Thank You JYJ3.net

Saya baru baca pengumuman ini.

JYJ3.net sudah resmi berakhir. 😭

No more updates, no more news, photos, translations. The admin has already say goodbye. 

Sumpah, rasanya sedih banget. JYJ3.net itu salah satu andalan saya banget banget banget kalo menyangkut update JYJ.

Pengen mewek rasanya. Soalnya saya belum nemu lagi web yang kredibel menyangkut JYJ selain JYJ3.net.

I wish i could found another one. 

Rasanya dunia fandom makin sepi saat situs andalan atau temen fangirl satu demi satu mulai mundur.

But i do understand that we have another responsibilities and important thing other than fandom. 

Saya nemu JYJ3.net sekitar tahun 2012 an dan mulai rajin mengikuti blog mereka sejak saat itu. 

Rajin buka-buka setiap artikel, karena saat itu, saya udah jauh tertinggal soal berita JYJ. 

Kalau kalian juga mengikuti JYJ3.net, mungkin kalian masih ingat kalau beberapa waktu lalu, selain Mia, Rilanna, admin JYJ3.net juga sempat mengumumkan bahwa dia udah ga bisa lagi menghandle blog JYJ3 karena satu dan lain hal namun pada akhirnya, Rilanna memutuskan untuk tetap meneruskan JYJ3.net

Hingga akhirnya pengumuman terakhir muncul. 😒

Finally. We need to say goodbye to the admin. 

Thank you so much for everything you do, dearest Admin and team. 

Thank you so so so much!!!! 

I’m grateful that the admin will still keep all the updates on the blog as archive. 😊

But still, i’m so sad right now 😒

Bye all.

PS. Kalau ada yang tahu fansite lain selain JYJ3.net yang selalu update soal JYJ, kasih tau saya ya. Silakan tulis di kolom komentar. Makasih 😊

-elle- 

Early Bird and Night Owl

Yup. 

I wake up early and stay awake until midnight. (I can’t pass midnight or else, i won’t be able to wake up early next morning) πŸ˜…

For these past days. My daily routine just like that. 

Why!? 

Becauseeeeee of THEM!!!!! 

How dare you! How dare you! Both of you change my daily routine 😝

*squeeze them tight* 

Bisa engga sih, mereka charmingnya biasa aja!? Lol jadi saya engga perlu kesirep sampe parah banget kayak sekarang haha

Saya musti ngaku dosa sih πŸ˜› 

Sejak enam bulan lalu, saya nganggurin JYJ. 

TVXQ apalagi. Mereka saya anggurin jauh lebih lama dari enam bulan kemaren. *ditabok* 

Nah, sekarang kena karma deh. Kepelet abis-abisan sama mereka berdua πŸ˜† and i don’t mind lol 

Kenapa bisa anteng lagi ngoprek TVXQ ya? πŸ€” lupa. 

Pokoknya sejak awal tahun, kayaknya saya jauh lebih tekun menggali-gali kembali mengenai duo ini. 

Hasilnya?

D**n. I fall so hard for them! 

Dari jaman masih berlima, gegara Yunho sama Changmin bukan bias, saya engga pernah sampe segimananya banget sama mereka πŸ˜…

Akhir-akhir ini, maaannn, no kidding. Head over heel pokoknya. Lebay ya? Kekeke tapi beneran. 

Seriously. As i dig deeper about them, i got a new perspective about TVXQ and JYJ. 

Sempet sih kemaren baper parah. Sampe saya terus-terusan gangguin temen soal mereka lol 

Baper,  gegara saya rajin lagi buka-buka file lama. Yang berlima sampe jaman berdua. 😒

Sempet bayangin gimana klo pada balikan lagi tapi cepet-cepet saya tepis. Dunno. Saya engga tau apa yang akan terjadi di masa depan tapi saya putuskan tidak berharap terlalu tinggi tapi nerimo saja dan mengikuti mereka saat ini. Nerimo dengan kondisi saat ini. Apapun perubahan yang mungkin akan terjadi, ya wait and see aja tanpa banyak ngayal gimana seandainya kalo begini-begitu. 

Hn tapi sebenernya, saya merasa mereka sudah cocok dengan format ini. Yang tiga ya jalan aja bertiga dan yang dua jalan saja berdua. Saya dukung pokoknya. 

Gila. Ini fandom sampe segininya banget efeknya ke saya πŸ˜…

Cuman mereka sih yang bisa bikin saya up and down parah pake abis lol 

Pas mereka pisah tuh macem jadi fans broken home gitu huks. Ibu sama bapak pisah. Masing-masing bawa anak. 

Anak perempuan ikut ibu, anak laki ikut bapak. Huks (saya bukan Yunjae Shipper sih tapi ya merasa klo mereka berlima itu macem gitu). 

Ini kayak, semacem gagal move on apa gimana ya πŸ˜… tapi saya sih engga pernah bener-bener ngerasa gagal move on. 

Okay i’m fine with this condition tapi ya kalo liat file lama, kalo terlalu menghayati, baper abis jadinyaπŸ˜…

Saking lamanya engga catch up berita ato video TVXQ, saya sampe bingung, musti mulai darimana πŸ˜…

Akhirnya ya random mode : on. Apapun yang menarik, saya buka dan saya pelototin sampe puas πŸ˜†

Tidurnya telat dan bangun lebih pagi buat melototin Jung Yunho plus Shim Changmin. πŸ˜†

Anyway. Perform live favorit saya akhir-akhir ini, Maximum. 😍

TVXQ MAXIMUM
Saya engga bosen denger lagu yang satu ini tapi saya juga baru nyadar, kalo Yunho sama Changmin kurus banget waktu perform di era ini 😒 

Kalo ngomongin Maximum, pasti engga akan kelewat dong dengerin lagu Maximum yang versi member masih berlima. 

I never heard clearer version πŸ˜… seadanya banget dan sampe sekarang masih bertanya-tanya, di manakah suara Yoochun berada? 

Seriously, i can’t hear his voice πŸ˜… yang berempat, masih bisa saya denger tapi lost banget saat coba nyari-nyari suara Yoochun. 

Anyone, please help!!! 

PS. Ngakak abis liat TVXQ pas jadi bintang tamu di acara Kings Brunch πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

Changminnnnnn 😍😍😍😍 

Jarang banget liat Changmin terkesima sama sesuatu dan kayak anak kecil banget banget banget awwww 😍😍😍😍😍

Okay. Another stage of lebay kekekekeke

Ya udah lah ya. Lol 

Gonna enjoy their video moreeeeee.

Enjoy your evening~

Bye~ 

Photos Credits : Personalyunho.com, winged, Dispatch

-elle- 

2018

Haiiiii ~

Welcome the very first day in 2018 ❀

Year of dog apparently πŸ•

Hm let’s see my first day is not that great but finally i can get my me time now 😍

First! 

Happy new year all~ 

Thank you for coming and reading my unimportant blog. 

In 2018. 

I wish i could write more. 

More about myself.

More about my fandom.

Fangirling and fangirling.

Mumbling and rambling.

I wanna read lots of books.

I wanna watch lots of nice movies.

I wanna drink more coffee lol 

I wanna meet new people and interact with them more.

Let’s see is there any changes inside my personal life πŸ˜†

I’m excited. Lol

But then i remember about tomorrow. 

My appointment with the dentist. Sigh. 

Can i just skip tomorrow? πŸ˜… 

I’m scared now. πŸ˜…

Okay, enough about me. 

This is my annual post in blog. 

MY TOP POSTS DURING 2017!!! πŸŽ‰

People are still interested into reality show Superman Return or only Superman now? Sorry. I’m no longer following the show. πŸ˜…

Yup, Lee Dong Gook family, triplets, Haru, Rohui. 

There is also search engine for tv series ‘Revenge’. So sorry, i didn’t write a complete synopsis. 

Also! About Fear Street! Wow. Lots of interest too for the book. And sorry, i don’t provide the download links. Heheh 

What else!? 

Jaejoong’s tattoo! 

And Lee Pace!!!! 

J.D. Robb, Eve and Roarke. 

And my post about Seo Tae Hun heheh

Lots of post but i only put the top 10 during 2017. 

Once again. 

Thank you so much for your visit. I’m sorry i couldn’t provide much for all of you. 

During 2017, lots of bad but also good news. 

2018. I wish there will be more and more incredible news from fandom. Less scandal please. 

Thank you so much! 

Done with my rambling. 

PS. I’m busy catching up news and fandom related to TVXQ and JYJ right now. 

I’m writing Soulmate fanfiction *again* 

I’m enjoying my Game of Thrones book. Yep, in the middle of reading the first book. 

Bye all~ 

Happy new year~~~~~ πŸ’“πŸ’“πŸ’“

-elle- 

Eve…Eve…

OMG!!! 

I saw this cute Brown running around lol

He tried to say hello to the group of Santa~

I’m laughing when i see him running like that. 

Too cute 😍

PS. I just finished watching Big Little Lies 😊

Yes, a good TV series i think. I’m still curious about the book anyway. 

Also, i wanna watch Poirot TV series. There are 13 season, right? 

Wow! 

But i can’t wait to watch them 😁

Bye~

Good night~ 

Enjoy your Eve… 

Video Credit : cjes.tagram

-elle-