He’s Back, She’s Back, They’re Back! 

Riidaa sama made a comeback! 

I’ve watched his performance on FNS. Yeay! Welcome back, my bouncy BANANA HEHEH

(seriously, this one comment on Twitter made me loling so hard!) Sakai Ayana’s husband, Horikita Maki’s husband, Keiko Kitagawa ‘s husband, and ex-husband of Yumi Puffy are flocked together on stage lol 

Thank you! I really love their performance ❤

L’Arc en Ciel is also back! 

With their new single, Don’t Be Afraid for Biohazard/Resident Evil ost.

Cool song, cool PV!

Can’t wait to watch the movie (mostly because LJG will appear there lol)

Aaanddd Momma U chan is also made her comeback to blog and Nau!!

She said she can’t wait to write lots on her Nau. Hm, perhaps, now, she has more free time rather than couple months ago.

I will share some of her Nau : 

Dia lagi rempong banget sama anak-anaknya. Terutama si sulung yang lagi bandel-bandelnya heheh tapi karena masa-masa sekarang tuh ga akan bisa terulang lagi, jadi dia pengen do her best buat dua anaknya. 

Momma U juga ternyata masih ngikutin serial TV Vampire Diaries (kirain udah tamat dari kapan taun) dan dia juga tertarik buat nonton spin offnya, The Original.

Dia belum nonton season terakhir dari serial TV Gossip Girl. (Sama, yg ini juga, kirain udah dia tonton dari kapan taun heheh)

Oh, she’s not good with blood and zombie thing so, no Biohazard movie for her, i think ^^;;;

Hm, apalagi ya? 

Lupa, kebanyakan Nau nya memang berisi jawaban untuk Ayanafurendo.

Ah, dan update teranyar dari blognya, sesuai apa yang dia tulis di Nau, U chan bikin Christmas dinner bareng keluarga.

Ada banyak makanan yang dia buat dalam waktu yang kepepet. Thumbs up, momma U! Cek blognya deh, jadi kalian bisa liat lebih banyak foto makanan yang dia buat.

I love her Christmas dinner menu.

Dining style nya juga bernuansa merah dan hijau. Sangat Natal sekali 🙂

My favorite photo!

Her homemade Strawberry Shortcake!

So lovely! 

She puts lots of strawberries ❤

Walopun dia udah lama banget ga bikin kue, tapi yup, her talent is still there 🙂

Dia bilang, kalau ada kesempatan lagi, dia bakal bikin update lagi ❤

Another Update!

From Yve’s IG! 

She and U. She wants meet U chan and Kana on New Year too 🙂

And of course!

Big thanks to Nisa. She helps a lot with her translation 🙂 

Thank you always! 

That’s it!

Enjoy your evening, Minna san!

Photos Sources and Credits : Sakai Ayana Official BlogYve Official IG

-elle-

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s