Caught a Cold (Again)Β 

Here are some latest updates from Kaa-chan U heheh

As far as i could remember, okay!? XD

Every single day, whenever she needs to drive, she has some kind of ‘mantra’.

She tells herself that she’s going to drive safely. 

Hm, i think she must be very cautious since *maybe* her children are also inside the car, right? 

Her stamina is not that great too recently. 

She’s listening Utada Hikaru’s latest album.

She loves her since her teen. She said, she loves Hikki’s lyrics πŸ™‚

It seems like, she meet up with her old friend. She’s very grateful that they keep in touch until now.

Aaandddd, her children are cought a cold again!!!! She’s ready with another slepless night. 

​

Gambarre Kaa-chan U! 

Recently, i only write update about Ayana lol

Let’s see, can i make another different topic for my blog? Lol

Bye all.

Heavy rain now at the end of March.

Stay genki everyone! 

Don’t catch a cold!

Bye~

Photo Source : Sakai Ayana Official Nau

-elle-

Advertisements

Omedettou!Β 

Momma U back with another Nau updates πŸ™‚

First! 

Her daughter seems grow up so well hehe. And momma U having cute nickname for herself now. 

[Kaa-chan] ❀

​

Second! 

Her younger brother is married now! 

So happy for him and Sakai family. 

Wish him and his wife tons of happiness πŸ™‚ 

Third! 

Ayana seems interested in Aroma theraphy now. She wrote that someday she wants to take aroma theraphy test. 

Hm, another qualification for her πŸ™‚ 

And lots of comments on her Nau so she said she’ll back to reply Ayanafutendo message πŸ™‚ 

Well, maybe, i’ll back soon too lol 

Gonna catch up her updates later heheh

Good day all~

Otoutou-san! Gokkekkon omedettou gozaimasu!!!! ❀

Hm, iparnya U-chan pake Aya na ture juga ga ya??? Heheh

Musti nungguin jawabannya mama U nih. 

Siapa tau beneran dijawab, soalnya ada Ayanafurendo yang udah nanyain XD

-elle-

Moncler And The Rest of Stories

Minna san~ konbanwa~ 

Heheh

Siang ini kembali sharing update Nau nya U chan πŸ™‚ 

Well, beberapa sih, update Nau yang udah agak lama lol 

Dia pengen ketemuan lagi sama Kana dan Yve dan kalau memungkinkan, mereka pengen pergi karaoke bareng. 

Berhubung wabah flu melanda beberapa waktu ke belakang (di keluarga nya Riidaa sama XD) jadi untuk sementara, Momma U jaga-jaga, jangan sampai riidaa sama juga ikut terjangkit flu. Hm, mungkin karena Riidaa kan lagi sibuk banget buat persiapan L’25 πŸ™‚ 

Gawat kan, kalo sampe Riidaa sama sakit pas lagi sibuk-sibuknya apalagi pas hari H. Jangan sampe!!! 

Stay genki, Riidaa sama ❀

Hm, U chan kayaknya rada kesel deh soalnya obat buat mengatasi alergi serbuk bunga, engga terlalu manjur lagi buat dia ^^;;

Duh, kebayang aja, gatel dan bersin gegara serbuk bunga. T_T 

Ah, latest and sweetest update : 

U chan sharing foto ini di update blog tanggal 29 Januari 2017.

​

Temen saya, Y-san, berhasil mengenali *jiahh XD* merk jaket yang dipakai U chan di foto itu.

Y-chan kemudian menuliskan hal itu di salah satu komentar buat Ayana.

Ehh ternyata dibales!!! πŸ˜€

Berkat komentar Y-chan, akhirnya U chan sharing cerita soal jaket itu XD

​

Merknya Moncler. 

Fashion brand satu ini berasal dari Italia dan dikenal berkat produk mereka di antaranya Down Jacket dan sportswear. 

Nah, Momma U nulis kalau dia udah ngecengin Moncler sejak lama tapi karena harganya muahal, dia selalu ragu. Padahal dia pengen banget beli karena Down Jacket Moncler itu efektif menghangatkan badan saat udara dingin.

Well, akhirnya tahun ini, Riidaa-sama lah yang beli jaket itu buat U chan XD (mungkin gemes kali, estrinya ragu-ragu mulu kalo mau beli barang mahal lol) 

She’s happy and Ayanafurendo are also happy haha

It’s always nice to hear Ayana and Tetsuya’s behind the scene lol 

Wish there will gonna be more stories about them (tentu aja, dari Momma U langsung via Nau atau blognya XD) 

Oh! Dia juga nulis kalau nanti dia bisa pergi Hanami, Momma U bakal bikin update di blog ❀

Yeay! Let’s wait for her Sakura update ❀

Big thanks to Kyoko-chan, for her translation! πŸ™‚ 

Have a good day, all~

Buat yang penasaran sama Moncler, monggo bisa liat akun Instagram resminya di sini : 

Moncler Official IG
Photos Source : ameblo.jp/ayanasakai/, Ayana Sakai Official Nau

-elle- 

Les Bebes

Babies.

That’s the main news today πŸ™‚

Lots of news related to baby ❀

First!

Congratulations!

​

Pierre Casiraghi and Beatrice Borromeo ❀

​

They have a baby boy now. πŸ™‚ 

Second.

OMG!!!

I just know about it! A bit late but omedettou our favorite sexy guitarist, Ken-chan ❀

​

He got married too.

I’m so happy! He keeps everything under the radar.

Perfectly! 

Third! 

Banana Princess is six months already! And she starts to stand by her own now. 

Wow! Fast! 

Her momma made lots of update on her Nau today πŸ™‚ 

She talks about her chidren, valentine choco, pollen, hanami. 

Just check her Nau πŸ™‚ 

Done with my rambling.

I got too excited right now lol

Bye~

Photos Credits : DailyCharlotteCasiraghi IG, L’Arc~en~Ciel America FB

-elle-