Regrettable

So around two or three days ago, a staff from Horipro’s agency (Sakai Ayana’s agency) posted a photo of Ayana and her daughter.

Ayana was visiting the office with her daughter apparently.

Staff tersebut kemudian memposting foto itu di Instagramnya. 

Satu hari kemudian, saya dikasih tahu sama temen soal foto di IG staff Horipro itu. 

Yup tentu aja kita seneng bukan main karena pada akhirnya kita bisa melihat foto anaknya Ayana sekalipun wajahnya tertutup stiker 🙂

Temen saya lalu menuliskan komentar di Nau Ayana yang isinya kurang lebih, dia hepi banget bisa liat foto anaknya Ayana. 

Lalu semalam dan tadi pagi, Ayana menuliskan serangkaian update di Nau nya berkenaan dengan foto tersebut.

Dia tidak membalas komentar teman saya tapi dari apa yang ditulis, saya menangkap kesan bahwa Ayana baru saja melihat/mengecek foto yang dibagi di Instagram.

Oke, point penting dari update itu adalah, foto tersebut diposting di Instagram sang staff tanpa ijin dari Ayana. 

Ayana mengijinkan staff mengambil foto karena si staff berjanji tidak akan upload foto tersebut. 

Well, he lied!!! 

Ayana nyesel banget. 

I understand her, completely.

Saya juga merasa agak menyesal karena kemarin sempat berbagi foto dan link Instagram sang staff. Untunglah, beberapa jam kemudian, saya hapus tuitan itu.

Mungkin sudah ada fans yang juga menyimpan foto yang sama tapi saya berharap tidak ada lagi yang berbagi foto tersebut di media sosial.

Just keep that for yourself. 

And somehow, when i remember every single post here about her or her family, i’m wondering.

Am i going too far?

Am i somehow, ‘destroy’ her privacy too?

Not only about her but her friends and family.

I never shared A- member only photo from her blog.

Only her usual posts.

But still, is it okay to share? 

Photo Credit : Sakai Ayana Official Nau

-elle- 

No No No

Jaejoong’s latest update on his official IG.

No caption. No explanation so maybe some of fans are confused.

Personally,i don’t think too much or too far.

Just simply, he’s being Jaejoong.

Well i don’t know how to explain that very well ^^;;;

If i could give him an advice, maybe it’s not really right to share those photo without explanation about what is going on with him.

Fans are yes, confused, worried, some of them are sad, some of them are going to continue to support him, giving him encouragement despite what has happened to him.

And some of them, just referring to Yoochun’s marriage news. Which is still not that clear. ^^;;

Then i read his bio. 

[World Peace JJ]

Sweetheart, i think, you just broke that world peace between your fans with that No No words 🙂 

Insert some caption or something like that.

You don’t wanna your fans worried or confused, right?  🙂

As they keep flooding your IG with lots of comments.

And i suggest, everyone just stay calm. I know some of you are worried but i think he’s going to be okay. No matter what.

That’s it. 

Enjoy your evening~

Photos Credits : jj_1986_jj

-elle-

Congratulation! BTW :)

So i’m done laughing. 

Laughing?

Yup. Seriously, it’s the very first time i laugh at fandom news related to wedding thing lol

Usually, at first, of course, i’m surprised after that, i feel happy for the couple.

Except, yeah when Riidaa sama really broke my heart when he annouced his wedding. ^^;;;;;

Btw, i won’t explain any further why i keep laughing when i read the news. XD

Who is couple of the day?

Yup, Park Yoo Chun and a girl named Hwang Hana? 

Am i right? 

Wow, Yoochun became the first member of JYJ to get married.

Congratulations, of course! 

He’s going to have a new chapter inside his life and i i wish he could lead a happy life with her and having daughter someday. 

He always wants a daughter 🙂 

No photo tonight. Sorry, i’m being lazy digging up some photos and no details about his wedding news. Again, i’m being lazy :p

Jaejoong and Junsu won’t miss his wedding, i think. I don’t know about Yunho and Changmin. 

We’ll wait and see 🙂

Good night all~

-elle-

Pink is Punk

Judul update blog hari ini, terinspirasi dari salah satu foto dari Instagram resmi Valentino.


Bukan bajunya yang bikin saya tertarik, tapi tulisan di sebelah baju itu 🙂 

[Pink is Punk]

Kalimat itu jadi ngingetin saya sama Riidaa-sama, Tetsuya heheh

Yup, pink is punk for him! Completely.

L’Arc en Ciel is back!!!

They return to Tokyo Dome after 9 years 🙂 

I wish them good luck! 

Semoga live hari ini lancar. 

Member, staff, dan fans bisa bener-bener have fun. 

Walopun ada live viewing hari Minggu besok, tapi saya engga bisa ikut nonton nih kali ini. 

Well, maybe next time. Maybe at their second concert at Jakarta. Amiin 🙂

Well, what else!?

Hm apa kabar nih JYJ dan TVXQ? Lol

Saya masih ikutin berita mereka tapi susah ya mau fangirling an sendiri di sini lol

Kalo feelingnya udah beda, jadi rada susah memang.

Sekalipun saya excited kalo baca berita soal mereka tapi saat dicoba menulis sesuatu di sini, ujung-ujungnya saya hapus lagi atau bahkan hilang mood di tengah jalan.

Kebanyakan postingan soal K fandom saya, berakhir jadi draft yang entah dipublish kapan. 

Akhir-akhir ini cuma liat-liat berita, nyimpenin foto, dan baca fanfic soulmate. 

Rasanya pengen update fanfic di akun AFF saya tapi masih nunggu mood nih haha

Semoga dalam waktu dekat bisa lagi lanjut nulis fanfic yang masih tersimpan manis di laptop.

Okay, that’s it! 

Happy Saturday all~

Photo Credit : Maison Valentino Official Instagram

-elle-

It’s Official : Kaa-chan U :D

Latest updates Minna-san 🙂

U chan nulis banyak Nau sepanjang weekend kemarin ^^

As usual, gonna write some interesting things.

U chan lagi cepet banget merasa lapar. Dia nulis kalau dia makan siang jam dua belas tapi dua jam kemudian, dia merasa lapar lagi lol

Hm, mungkin cape atau memang masih masa menyusui kali ya. Jadi dia cepet banget ngerasa lapar.

The weather was bad and she made some kind of pizza party at home for dinner.

She loves her new nickname [Kaa-chan U] well, actually, she stated about that through her answer for me. 

I started to call her, Kaa-chan U and she likes that apparently ❤

Padahal kan, dia duluan yang nyebut dirinya sendiri pake Kaa-chan heheh saya mah nerusin doang XD

Hm, what else!?

Oh, she got to see her daughter’s smile finally after two days. I think because her daughter catch a cold, so the Banana Princess cry all night long. 

She answered a question from one of Ayanafurendo and stated that her son is spoiled (yep, she wrote that, not me) so U chan always needs to hold him while her daughter is inside the stroller. 

But since her son is 13 kg already, so she could only hold him for a brief moment. Yup, 13 kg is not easy ne. 

Oh, dia belum bisa pergi buat hanami. Mungkin karena anak-anaknya masih sakit ya. 

I forgot the other thing lol 

Oh! 

Waktu saya cek website Bellclassic, ternyata Ayanature sudah tidak ada lagi di sana.

Hm, saya sih hanya bisa berspekulasi, mungkin kontrak Aya na ture sama Bellclassic memang sudah berakhir. 

Jadi Bellclassic tidak lagi memajang foto-foto gaun Aya na ture tapi sekalipun begitu, para mempelai perempuan di Jepang sana, masih bisa merental gaun pengantin maupun cocktail dress Aya na ture.

Haaa~ so sad. 

I hope, she will make a comeback someday. 

Yes of course, now, her first priority os her children. I understand that really well.

But still, i hope she’ll back with another project.

I guess, that’s it for today. 

Good day all~

Photo Source : Sakai Ayana Official Nau

-elle-