Ji Hye

Udah lama banget pengen spazzing soal adeknya Yunho ini 😍

Terutama sejak follow Instagramnya dia. 😘

Seriously, she’s so so so beautiful and her Instagram is full with lovely and yummy photo 😊

Makin diliat, makin saya ngeh kalo dia mirippppp banget sama Oppa nya heheh. Kayak kembar ya!? Kembar cewe-cowo 😍 walo beda tahun sih haha and How can their face that smol!?????

Okay. FYI. Ji Hye is already married ❀

Dia merit di tahun 2016 kemarin.

Well ada Oppa sama Changmin tuh di belakangπŸ˜†

Yang langsung saya sadari selain wajah cantiknya dia, she has a really nice figure!

Tinggi dan langsing. She looked like a model!!

I love her wedding dress.

And this photo too. Look at her flowery dress heheh

Nice!!!

And now, she’s pregnant.

Only a month left, i think?

Another stunning photo and stunning dress from the mom to be 😍

Mungkin gegara Ji Hye tinggi kali ya jadi hamilnya pun ga terlihat terlalu besar walopun udah mau masuk bulan terakhir? πŸ€”

Andddd she shared lovely pink shoes. A baby girl? Heheh

Awww Jung Yunho will gonna be an uncle soon 😍

He’s going to be a doting uncle i think πŸ˜‹

Ji Hye juga sharing banyak foto makanan nan menggoda πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹ yang bikin saya tambah betah mantengin Instagramnya dia.

I hope she’ll stay healthy and have a safe delivery 😊

Can’t wait to see her baby~

Good night all~

Photos Credit : jjung_ji_hye Official Instagram

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s