June Already!?

Seriously, June already!????

Where have i been all this time? Lol 

So finally, my phone just stopped working properly. Again, i lost my data including the latest photo when i was in Jogja *sobs*

Since they already gone so i guess i need to move on. 😜

I just realized that i’m not that blue and shocked when i lost my files for the second time. It’s just that i finally just accepted the fact that my old phone is no longer working. 

Old phone is gone and i got the new one *yeay* πŸ˜™πŸ˜™πŸ˜™

Okay, done with my rambling XD

Eh it’s been long time since the last i wrote here too, right.

I’ve been thinking to delete this blog but i still have a feeling that i’d like to return and write here about everything.

Tonight.

Hm, updates from kaa chan U after long long long time.

She said thank you for Ayanafurendo birthday message. She would like to reply the message but she can’t do that right now.

Actually, she’s been very hectic because her children are sick.

She wrote that her daughter has high fever,  40Β° and she vomit 7 times at midnight. 

She also remember the time when her daughter was hospitalized only a month after she was born. 

And today she also wrote that her son is also sick. Another high fever and another 40Β° 

Another round without too much sleep for her, i guess. But i’m sure, she will make it and go through that hectic period. πŸ™‚

A little happiness for her is someone who’s working at Starbucks who always cheer her up and also recently, she met Yve, they ate pancake together ❀

Yve shared that moment on her Instagram.

I feel relieved when i see that photo.

Ayana seems fine and her smile is really beautiful. πŸ™‚

I’m glad.

That’s it!

Good night all~

Photo Source and Credit : Yve Official Instagram

-elle- 

Advertisements

May 16th!

In Japan now πŸ™‚

Otanjoubi omedettou Kaa-chan U!!!

Still no update from her.

So we have to wait.

And i did a little celebration for her birthday.

I went to a cafe with my friend. πŸ™‚ 

Andddd i got this kind of birthday plater lol

​

Yeah, no birthday cake. 

I got ice cream and panna cotta! 

Yummy!!!

Both of us ate them really well lol

Happy birthday U!!!

Mama of two and a wife! 

U just be U! πŸ˜€

Love U!!!!

PS. Matur nuwun, Jeng Hastin atas rekomendasinya heheh

Good night.

-elle-

Regrettable

So around two or three days ago, a staff from Horipro’s agency (Sakai Ayana’s agency) posted a photo of Ayana and her daughter.

Ayana was visiting the office with her daughter apparently.

Staff tersebut kemudian memposting foto itu di Instagramnya. 

Satu hari kemudian, saya dikasih tahu sama temen soal foto di IG staff Horipro itu. 

Yup tentu aja kita seneng bukan main karena pada akhirnya kita bisa melihat foto anaknya Ayana sekalipun wajahnya tertutup stiker πŸ™‚

Temen saya lalu menuliskan komentar di Nau Ayana yang isinya kurang lebih, dia hepi banget bisa liat foto anaknya Ayana. 

Lalu semalam dan tadi pagi, Ayana menuliskan serangkaian update di Nau nya berkenaan dengan foto tersebut.

​

Dia tidak membalas komentar teman saya tapi dari apa yang ditulis, saya menangkap kesan bahwa Ayana baru saja melihat/mengecek foto yang dibagi di Instagram.

Oke, point penting dari update itu adalah, foto tersebut diposting di Instagram sang staff tanpa ijin dari Ayana. 

Ayana mengijinkan staff mengambil foto karena si staff berjanji tidak akan upload foto tersebut. 

Well, he lied!!! 

Ayana nyesel banget. 

I understand her, completely.

Saya juga merasa agak menyesal karena kemarin sempat berbagi foto dan link Instagram sang staff. Untunglah, beberapa jam kemudian, saya hapus tuitan itu.

Mungkin sudah ada fans yang juga menyimpan foto yang sama tapi saya berharap tidak ada lagi yang berbagi foto tersebut di media sosial.

Just keep that for yourself. 

And somehow, when i remember every single post here about her or her family, i’m wondering.

Am i going too far?

Am i somehow, ‘destroy’ her privacy too?

Not only about her but her friends and family.

I never shared A- member only photo from her blog.

Only her usual posts.

But still, is it okay to share? 

Photo Credit : Sakai Ayana Official Nau

-elle- 

It’s Official : Kaa-chan U :D

Latest updates Minna-san πŸ™‚

U chan nulis banyak Nau sepanjang weekend kemarin ^^

As usual, gonna write some interesting things.

U chan lagi cepet banget merasa lapar. Dia nulis kalau dia makan siang jam dua belas tapi dua jam kemudian, dia merasa lapar lagi lol

Hm, mungkin cape atau memang masih masa menyusui kali ya. Jadi dia cepet banget ngerasa lapar.

The weather was bad and she made some kind of pizza party at home for dinner.

She loves her new nickname [Kaa-chan U] well, actually, she stated about that through her answer for me. 

​

I started to call her, Kaa-chan U and she likes that apparently ❀

Padahal kan, dia duluan yang nyebut dirinya sendiri pake Kaa-chan heheh saya mah nerusin doang XD

Hm, what else!?

Oh, she got to see her daughter’s smile finally after two days. I think because her daughter catch a cold, so the Banana Princess cry all night long. 

She answered a question from one of Ayanafurendo and stated that her son is spoiled (yep, she wrote that, not me) so U chan always needs to hold him while her daughter is inside the stroller. 

But since her son is 13 kg already, so she could only hold him for a brief moment. Yup, 13 kg is not easy ne. 

Oh, dia belum bisa pergi buat hanami. Mungkin karena anak-anaknya masih sakit ya. 

I forgot the other thing lol 

Oh! 

Waktu saya cek website Bellclassic, ternyata Ayanature sudah tidak ada lagi di sana.

Hm, saya sih hanya bisa berspekulasi, mungkin kontrak Aya na ture sama Bellclassic memang sudah berakhir. 

Jadi Bellclassic tidak lagi memajang foto-foto gaun Aya na ture tapi sekalipun begitu, para mempelai perempuan di Jepang sana, masih bisa merental gaun pengantin maupun cocktail dress Aya na ture.

Haaa~ so sad. 

I hope, she will make a comeback someday. 

Yes of course, now, her first priority os her children. I understand that really well.

But still, i hope she’ll back with another project.

I guess, that’s it for today. 

Good day all~

Photo Source : Sakai Ayana Official Nau

-elle- 

Caught a Cold (Again)Β 

Here are some latest updates from Kaa-chan U heheh

As far as i could remember, okay!? XD

Every single day, whenever she needs to drive, she has some kind of ‘mantra’.

She tells herself that she’s going to drive safely. 

Hm, i think she must be very cautious since *maybe* her children are also inside the car, right? 

Her stamina is not that great too recently. 

She’s listening Utada Hikaru’s latest album.

She loves her since her teen. She said, she loves Hikki’s lyrics πŸ™‚

It seems like, she meet up with her old friend. She’s very grateful that they keep in touch until now.

Aaandddd, her children are cought a cold again!!!! She’s ready with another slepless night. 

​

Gambarre Kaa-chan U! 

Recently, i only write update about Ayana lol

Let’s see, can i make another different topic for my blog? Lol

Bye all.

Heavy rain now at the end of March.

Stay genki everyone! 

Don’t catch a cold!

Bye~

Photo Source : Sakai Ayana Official Nau

-elle-

Omedettou!Β 

Momma U back with another Nau updates πŸ™‚

First! 

Her daughter seems grow up so well hehe. And momma U having cute nickname for herself now. 

[Kaa-chan] ❀

​

Second! 

Her younger brother is married now! 

So happy for him and Sakai family. 

Wish him and his wife tons of happiness πŸ™‚ 

Third! 

Ayana seems interested in Aroma theraphy now. She wrote that someday she wants to take aroma theraphy test. 

Hm, another qualification for her πŸ™‚ 

And lots of comments on her Nau so she said she’ll back to reply Ayanafutendo message πŸ™‚ 

Well, maybe, i’ll back soon too lol 

Gonna catch up her updates later heheh

Good day all~

Otoutou-san! Gokkekkon omedettou gozaimasu!!!! ❀

Hm, iparnya U-chan pake Aya na ture juga ga ya??? Heheh

Musti nungguin jawabannya mama U nih. 

Siapa tau beneran dijawab, soalnya ada Ayanafurendo yang udah nanyain XD

-elle-

Moncler And The Rest of Stories

Minna san~ konbanwa~ 

Heheh

Siang ini kembali sharing update Nau nya U chan πŸ™‚ 

Well, beberapa sih, update Nau yang udah agak lama lol 

Dia pengen ketemuan lagi sama Kana dan Yve dan kalau memungkinkan, mereka pengen pergi karaoke bareng. 

Berhubung wabah flu melanda beberapa waktu ke belakang (di keluarga nya Riidaa sama XD) jadi untuk sementara, Momma U jaga-jaga, jangan sampai riidaa sama juga ikut terjangkit flu. Hm, mungkin karena Riidaa kan lagi sibuk banget buat persiapan L’25 πŸ™‚ 

Gawat kan, kalo sampe Riidaa sama sakit pas lagi sibuk-sibuknya apalagi pas hari H. Jangan sampe!!! 

Stay genki, Riidaa sama ❀

Hm, U chan kayaknya rada kesel deh soalnya obat buat mengatasi alergi serbuk bunga, engga terlalu manjur lagi buat dia ^^;;

Duh, kebayang aja, gatel dan bersin gegara serbuk bunga. T_T 

Ah, latest and sweetest update : 

U chan sharing foto ini di update blog tanggal 29 Januari 2017.

​

Temen saya, Y-san, berhasil mengenali *jiahh XD* merk jaket yang dipakai U chan di foto itu.

Y-chan kemudian menuliskan hal itu di salah satu komentar buat Ayana.

Ehh ternyata dibales!!! πŸ˜€

Berkat komentar Y-chan, akhirnya U chan sharing cerita soal jaket itu XD

​

Merknya Moncler. 

Fashion brand satu ini berasal dari Italia dan dikenal berkat produk mereka di antaranya Down Jacket dan sportswear. 

Nah, Momma U nulis kalau dia udah ngecengin Moncler sejak lama tapi karena harganya muahal, dia selalu ragu. Padahal dia pengen banget beli karena Down Jacket Moncler itu efektif menghangatkan badan saat udara dingin.

Well, akhirnya tahun ini, Riidaa-sama lah yang beli jaket itu buat U chan XD (mungkin gemes kali, estrinya ragu-ragu mulu kalo mau beli barang mahal lol) 

She’s happy and Ayanafurendo are also happy haha

It’s always nice to hear Ayana and Tetsuya’s behind the scene lol 

Wish there will gonna be more stories about them (tentu aja, dari Momma U langsung via Nau atau blognya XD) 

Oh! Dia juga nulis kalau nanti dia bisa pergi Hanami, Momma U bakal bikin update di blog ❀

Yeay! Let’s wait for her Sakura update ❀

Big thanks to Kyoko-chan, for her translation! πŸ™‚ 

Have a good day, all~

Buat yang penasaran sama Moncler, monggo bisa liat akun Instagram resminya di sini : 

Moncler Official IG
Photos Source : ameblo.jp/ayanasakai/, Ayana Sakai Official Nau

-elle-