Thank You JYJ3.net

Saya baru baca pengumuman ini.

JYJ3.net sudah resmi berakhir. 😭

No more updates, no more news, photos, translations. The admin has already say goodbye. 

Sumpah, rasanya sedih banget. JYJ3.net itu salah satu andalan saya banget banget banget kalo menyangkut update JYJ.

Pengen mewek rasanya. Soalnya saya belum nemu lagi web yang kredibel menyangkut JYJ selain JYJ3.net.

I wish i could found another one. 

Rasanya dunia fandom makin sepi saat situs andalan atau temen fangirl satu demi satu mulai mundur.

But i do understand that we have another responsibilities and important thing other than fandom. 

Saya nemu JYJ3.net sekitar tahun 2012 an dan mulai rajin mengikuti blog mereka sejak saat itu. 

Rajin buka-buka setiap artikel, karena saat itu, saya udah jauh tertinggal soal berita JYJ. 

Kalau kalian juga mengikuti JYJ3.net, mungkin kalian masih ingat kalau beberapa waktu lalu, selain Mia, Rilanna, admin JYJ3.net juga sempat mengumumkan bahwa dia udah ga bisa lagi menghandle blog JYJ3 karena satu dan lain hal namun pada akhirnya, Rilanna memutuskan untuk tetap meneruskan JYJ3.net

Hingga akhirnya pengumuman terakhir muncul. 😢

Finally. We need to say goodbye to the admin. 

Thank you so much for everything you do, dearest Admin and team. 

Thank you so so so much!!!! 

I’m grateful that the admin will still keep all the updates on the blog as archive. 😊

But still, i’m so sad right now 😢

Bye all.

PS. Kalau ada yang tahu fansite lain selain JYJ3.net yang selalu update soal JYJ, kasih tau saya ya. Silakan tulis di kolom komentar. Makasih 😊

-elle- 

Advertisements

Eve…Eve…

OMG!!! 

I saw this cute Brown running around lol

He tried to say hello to the group of Santa~

I’m laughing when i see him running like that. 

Too cute 😍

PS. I just finished watching Big Little Lies 😊

Yes, a good TV series i think. I’m still curious about the book anyway. 

Also, i wanna watch Poirot TV series. There are 13 season, right? 

Wow! 

But i can’t wait to watch them 😁

Bye~

Good night~ 

Enjoy your Eve… 

Video Credit : cjes.tagram

-elle- 

Disneyland ❤

I’m back!!! 

I just watched Star Wars : The Last Jedi.

I’m pretty satisfied with the movie.

Anyway! 

I got these cute photos on my timeline lol

Someone is certainly having fun at Tokyo Disneyland! 

He’s having  fun kissing Minnie lol

Do you wanna meet your real Minnie? 

Go find her ASAP.

PS. Yang bikin excited itu, JJ berfoto di tempat yang sama dengan foto yang dibagi Ayana di blog pas dia cerita soal Disneyland. (Blognya dikunci jadi saya engga bisa sharing di sini heheh) 

Pohon Natal gede itu highlight nya Tokyo Disneyland mungkin ya 😀

Bye all~ 

Photos Credit : jj_1986_jj

-elle- 

No No No

Jaejoong’s latest update on his official IG.

No caption. No explanation so maybe some of fans are confused.

Personally,i don’t think too much or too far.

Just simply, he’s being Jaejoong.

Well i don’t know how to explain that very well ^^;;;

If i could give him an advice, maybe it’s not really right to share those photo without explanation about what is going on with him.

Fans are yes, confused, worried, some of them are sad, some of them are going to continue to support him, giving him encouragement despite what has happened to him.

And some of them, just referring to Yoochun’s marriage news. Which is still not that clear. ^^;;

Then i read his bio. 

[World Peace JJ]

Sweetheart, i think, you just broke that world peace between your fans with that No No words 🙂 

Insert some caption or something like that.

You don’t wanna your fans worried or confused, right?  🙂

As they keep flooding your IG with lots of comments.

And i suggest, everyone just stay calm. I know some of you are worried but i think he’s going to be okay. No matter what.

That’s it. 

Enjoy your evening~

Photos Credits : jj_1986_jj

-elle-

Kim Jae Joong

I’ve told you before. I wanna post a lot lol

Well, spazzing a lot! 

Today is Kim Jaejoong and my favorite fashion from him on movie premiere or award ceremony. 

First! 

Love his white tee and ripped jeans.

From another movie premiere ❤

Love his shades ❤

Saya lupa, ini dari acara apa.

From award ceremony ❤

His suit and car ❤

Well, i love his car lol 

And recent award.

GDA 2017! 

He’s back from military service, got to meet his fans, and having another present from this event.

Love his style ❤

The golden boy. Look at his hair 🙂 

PS. Waktu liat foto-foto begitu dia balik dari wamil dan langsung beraktifitas, saya ga nangkep aura tentaranya  dia. Lol 

Seolah dia memang terus begitu aja tanpa ada perubahan sekalipun beres wamil. Ga kaku, kayak seleb lain pas baru aja selesai wamil.

Well, ternyata pas saya liat wawancara dia di red carpet GDA kemaren, akhirnya keliatan juga awkwardnya dia saat ngomong di depan publik dan wartawan.

Akhirnya bisa liat kalau, yep, dia juga ternyata masih butuh waktu untuk penyesuaian kembali di depan publik. 

Bener-bener balik kayak dia dulu sebelum wamil 🙂

Good day all.

Arghh, hari ini musti ke dokter gigi kembali.

Wish me luck, please heheh

Good day all~

Photos Credits : TV Daily.co.kr, Star.mk.co.kr, Star N, OSEN

Shared by : JYJ3.net, @JaechunSoulmate

-elle-

Seri Chan :) 

Another spazz tonight is about her.

Who?

Iwahori Seri 🙂 

She’s a model and actress. 

Dia juga istri dari Takuro, leader band rock Glay.

I’ve been following her IG for a while now.

Awalnya, saya hanya tahu sekilas soal dia karena waktu itu, lagi aktif banget googling soal band rock Jepang. 

Saya cuma tahu dia udah merit sama Takuro dan punya dua anak.

Well, makasih buat fandom Koreya saya, a.k.a JYJ boys. Saya jadi makin ngeh sama keberadaan Iwahori Seri dan akhirnya follow Instagramnya heheh

Yup, Seri san memang fans K pop juga. Terutama, sejauh yang saya tahu, dia nge fans sama Junsu dari JYJ.

Seri sudah beberapa kali berbagi foto di IG saat dia nonton konser Junsu di Jepang.

Selain Seri, Takuro pun nampaknya cukup akrab sama JYJ. Takuro pernah bertukar cd sama Junsu dan kalo ga salah, pernah juga berfoto sama ortu atau staffnya Junsu. (Nanti saya ubek lagi file fotonya ya heheh)

Selain bertukar CD, Takuro pun sempat berkolaborasi dengan member JYJ lainnya, yaitu Kim Jaejoong di album WWW dengan menciptakan satu buah lagu, berjudul Modem Beat 🙂

Jadi, engga heran pula kalau saya makin suka sama pasangan Takuro-Seri ini heheh 

Back to Iwahori Seri 🙂

Seri chan, saya lebih suka manggil dia kayak gitu,walaupun engga sopan ya ^^;;;

Tapi vibe yang dikeluarkan ibu dua anak ini, memang bikin saya jadi lebih nyman manggil dia dengan akhiran ‘chan’ dibandingkan ‘san’.

I think she’s really cheerful, cute, beautiul, easy going, and knows how to enjoy her life.

Walopun udah jadi mommy dua anak dan usianya tidak lagi terbilang muda, tapi dia masih aktif jadi model.

Seri pun engga jarang memposting foto yang berhubungan sama Glay, sebagai salah satu bentuk supportnya 🙂

Another thing! Dia ga ragu berbagi foto anak-anaknya walopun wajah mereka engga pernah diperlihatkan heheh

Jadi pasti tampak belakang atau diambil sebagian aja atau malah ditutup stiker. I understand, she wants to protect her children’s privacy and somehow, perhaps safer too for the children. You know how’s internet nowadays ugh

Her son seems like love music just like Otou san 🙂

And her daughter seems really fashionable too! I love her style.

That’s what you got if your momma is supermodel and dad is super cool rock star heheh

I think model and rock star are such an incredible combination lol 

Ga jarang juga, momma Seri play date sama anak-anaknya. She looks so cute while having same style with her daughter ❤

I feel so great to found another nice role model.

She’s a loving wife, loving mother, serious about her job, but still knows how to enjoy her private life. Her own time.

I learn a lot from her 🙂

Anyway, besides JYJ, she’s also loves EXO apparently heheh

Ah, i wonder,will someday momma U open up IG account too?

And maybe, we could see a glimpse of her children just like momma Seri does 🙂

Heheh just wait and see!

Good night all~ 

Photos Source : iwahoriseri Official IG

-elle-