Seri Chan :) 

Another spazz tonight is about her.

Who?

Iwahori Seri 🙂 

She’s a model and actress. 

Dia juga istri dari Takuro, leader band rock Glay.

I’ve been following her IG for a while now.

Awalnya, saya hanya tahu sekilas soal dia karena waktu itu, lagi aktif banget googling soal band rock Jepang. 

Saya cuma tahu dia udah merit sama Takuro dan punya dua anak.

Well, makasih buat fandom Koreya saya, a.k.a JYJ boys. Saya jadi makin ngeh sama keberadaan Iwahori Seri dan akhirnya follow Instagramnya heheh

Yup, Seri san memang fans K pop juga. Terutama, sejauh yang saya tahu, dia nge fans sama Junsu dari JYJ.

Seri sudah beberapa kali berbagi foto di IG saat dia nonton konser Junsu di Jepang.

Selain Seri, Takuro pun nampaknya cukup akrab sama JYJ. Takuro pernah bertukar cd sama Junsu dan kalo ga salah, pernah juga berfoto sama ortu atau staffnya Junsu. (Nanti saya ubek lagi file fotonya ya heheh)

Selain bertukar CD, Takuro pun sempat berkolaborasi dengan member JYJ lainnya, yaitu Kim Jaejoong di album WWW dengan menciptakan satu buah lagu, berjudul Modem Beat 🙂

Jadi, engga heran pula kalau saya makin suka sama pasangan Takuro-Seri ini heheh 

Back to Iwahori Seri 🙂

Seri chan, saya lebih suka manggil dia kayak gitu,walaupun engga sopan ya ^^;;;

Tapi vibe yang dikeluarkan ibu dua anak ini, memang bikin saya jadi lebih nyman manggil dia dengan akhiran ‘chan’ dibandingkan ‘san’.

I think she’s really cheerful, cute, beautiul, easy going, and knows how to enjoy her life.

Walopun udah jadi mommy dua anak dan usianya tidak lagi terbilang muda, tapi dia masih aktif jadi model.

Seri pun engga jarang memposting foto yang berhubungan sama Glay, sebagai salah satu bentuk supportnya 🙂

Another thing! Dia ga ragu berbagi foto anak-anaknya walopun wajah mereka engga pernah diperlihatkan heheh

Jadi pasti tampak belakang atau diambil sebagian aja atau malah ditutup stiker. I understand, she wants to protect her children’s privacy and somehow, perhaps safer too for the children. You know how’s internet nowadays ugh

Her son seems like love music just like Otou san 🙂

And her daughter seems really fashionable too! I love her style.

That’s what you got if your momma is supermodel and dad is super cool rock star heheh

I think model and rock star are such an incredible combination lol 

Ga jarang juga, momma Seri play date sama anak-anaknya. She looks so cute while having same style with her daughter ❤

I feel so great to found another nice role model.

She’s a loving wife, loving mother, serious about her job, but still knows how to enjoy her private life. Her own time.

I learn a lot from her 🙂

Anyway, besides JYJ, she’s also loves EXO apparently heheh

Ah, i wonder,will someday momma U open up IG account too?

And maybe, we could see a glimpse of her children just like momma Seri does 🙂

Heheh just wait and see!

Good night all~ 

Photos Source : iwahoriseri Official IG

-elle-

Angel Babies

Spazz hari ini! The Angel babies.

Angel mana yang saya maksud? The answer is The Victoria’s Secret Angels ❤

Walopun ga nge fans berat gimana gitu ya sama produknya, tapi saya suka liat fashion show nya di tv heheh uda macem fanboy kalo liat para Angel lenggak-lenggok di catwalk lol

I have favorites of course! Shall we take a look? 🙂

First! 

Behati Prinsloo ❤

She’s cute, sweet, sometimes very childlike heheh with his husband, Adam Levine, they’re one of my fave couple in the world 🙂 

And now, they have a new family addition. Baby Dusty Rose Levine 🙂 

Next!

We can’t leave Angel Candice! ❤

She and Behati has been best friends since forever i think. I love to call them soulmate. They even got pregnant in almost the same time. 

Another sweet angel, i love her photos ❤

Yup, the angel has gave birth to a son. Baby Anaca ❤

Can’t wait to see Dusty and Anaca meet 🙂

Next!

The veteran angel! 

Alessandra Ambrosio ❤

Beautiful, exotic, and charismatic angel.

I loovveeee her! 

I read somewhere that she return to runway only three months after she gave birth her first baby, Anja Louise and she wore the heaviest wings ever when she was pregnant with her second child, Noah Phoenix. 

Just wow! 

Her little angels are beautiful! Just like their Angel Momma ❤

We also can’t leave, Lily Aldridge ❤

Gorgeous angel and wonderful momma for her daughter, Dixie. 🙂

They look alike! 

Dixie is cute in her Tinker Bell costume ❤

They’re Angel on stage but also Angel in real life. ❤

Their simplicity, carefree and humble side, passion towards career and life, makes me adore them a lot! 

Wonderful women with their lovely life 🙂 

Enjoy your lovely evening, people! 

-elle-

Photos Credits : behatiprinsloo IGangelcandices IGalessandraambrosio IGlilyaldridge IG