Been a While

Hello there!

Been a while and this blog has been vacant again ๐Ÿ˜…

I wanna write something on this blog anniversary but i completely forgot the actual day lol

I only remember i made this blog on July 2014.

Okay. Doesn’t matter.

Maybe some of you (who have visited this blog before) wondering why there are lots of changes inside the blog.

Especially those posts about JYJ.

Yeah for so many reason, since couple months ago, i decided to give my focus only for TVXQ.

Yes. TVXQ. And yes i mean only Yunho and Changmin. Gosh! I feel so tired that i have this urge to explain that TVXQ are Yunho and Changmin now. A clear fact that all fans should have know since long time ago, i suppose.

I have reached a point where i can no longer supporting JYJ anymore. That’s why i eliminate all posts about them inside this blog.

From now on, this attic will be full (ahem, maybe not that full lol) with TVXQ only related stuff. โค๐Ÿ’™

Bye bye~~~

Happy weekend!

-elle-

Advertisements

Sabrina

Sejak kemaren saya kepincut sama si cantik ini ๐Ÿ˜…

Sabrina Carpenter.

https://www.instagram.com/sabrinacarpenter/

Engga sengaja denger lagu yang judulnya ‘Why’ di Spotify. Pas dicek, ternyata Sabrina yang nyanyi.

Musik dan liriknya yang catchy, simpel, tapi ngena bikin saya jatuh hati.

Sabrina juga eye candy sekaliii heheh imut, cantikkkk

Sebelum googling soal dia, saya nebak-nebak, dari suaranya sih pasti dia masih ‘anak-anak’.

Well, she’s 18 years old!!! OMG! So cute and adorable heheh

Terus, jadi getol dengerin lagu-lagu dia yang lain karena penasaran. Sekarang sih lagi mencerna lagu-lagu dari album “EVOLution’.

My fave song is of course, ‘Why’

Saya juga suka versi studio ini~

Selain Why, saya juga suka sama ‘Thumbs’

Waduhhh ga bisa brenti denger lagu plus nonton MV nya ๐Ÿ˜

Tinggal nontonin video livenya aja nih. I’m so excited.

She’s very young dan semoga karir dan kehidupan personal dia akan baik-baik saja ya, jangan sampe ada drama. Sayang, dek Sabrina~

Good night all~

Photo Source : sabrinacarpenter official IG

Videos Credit : Sabrina Carpenter VEVO.

-elle-

Back to Back Part 3

Malam semua~~~

Bulan Maret nih!!

Artinya… TVXQ COMEBACK!!! ๐Ÿ˜„

Hm masih agak lama sih, tanggal 28 nanti hiks. Udah ga sabar nunggu comeback mereka kali ini ๐Ÿ˜

Well karena saya kesel nungguin lanjutan berita comeback apalagi teaser, malam ini, saya mau spazzing Aya na ture saja ๐Ÿ˜Š

Back to Back part 3!!!

Yup, saya sharing beberapa piku yang dulu sempet terpajang di website Aya na ture.

FYI, website nya sudah dihapus ya sekarang.

Okay! Here we go~~~

Wedding dress 9th edition

Cocktail dress 9th edition

Wedding dress 10th collection

Cocktail dress 10th collection

Wedding dress 11th collection

Cocktail dress 11th collection

Wedding dress 12th collection

Cocktail dress 12th collection

Kabar terbaru dari momma U?

Belum ada ๐Ÿ˜…

Tapiiii sahabatnya, Yve, kemarin sharing foto dia sama U chan. Biasa, makan siang bareng ๐Ÿ˜†

Yve nulis kalo mereka susah ketemuan. Sibuk~~~

But seriously, kemaren pas liat postingan yve di Instagram, saya sempet ga ngeh kalo itu U chan.

ไปŠๆ—ฅใฏใ†ใƒผใกใ‚ƒใ‚“ใจใƒฉใƒณใƒ๐Ÿ’“ – ๅŽปๅนดๆœซใ‹ใ‚‰ไผšใŠใ†ไผšใŠใ†ใจ้€ฃ็ตกๅ–ใ‚Šๅˆใ„ใคใคใ‚‚ใ€ ใชใ‹ใชใ‹ใ‚ฟใ‚คใƒŸใƒณใ‚ฐใŒๅˆใ‚ใš ใ‚„ใฃใจไผšใˆใพใ—ใŸ๐Ÿ˜‹โค๏ธ – ็œŸ้ข็›ฎใงใ„ใคใ‚‚้ ‘ๅผตใ‚Šๅฑ‹ใ•ใ‚“ใฎใ†ใƒผใกใ‚ƒใ‚“๐Ÿฐ๐Ÿ’“ ใใ‚Œใซใฒใใ‹ใˆใ„ใคใ‚‚้ฉๅฝ“ใช็ง๐Ÿ˜‚๐Ÿ™ – ๆ€งๆ ผใฏ็œŸ้€†ใงใ™ใŒ ไธ€็ท’ใซใ„ใ‚‹ใจ่ฝใก็€ใ ๅคงๅฅฝใใชไบบโ˜บ๏ธโค๏ธ – #girlfriend #gff #lunch #date #girlstalk #bff

A post shared by YVE(mami) (@yve_komet) on

Bukan berarti she looks completely different ya lol tapi lebih karena saya udah lama banget engga liat momma U via foto ๐Ÿ˜…

So i kinda amazed aja liat momma U tiba-tiba muncul lagi di Instagram Yve setelah sekian lama absen.

Her hair is longer now. Keknya itu rambut terpanjang setelah U chan punya anak deh. She used to keep her hair short.

Okay.

Done here~

Good night~~ ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜

Photos Credits : aya na ture.jp, yve official Instagram

These Days

I think about….

20% about their comeback concept.

March is still far away, i know.

30% about why he’s so freaking adorable ๐Ÿ˜

30% about i love this giant baby. Seriously.

10% how to write a new fanfiction based on my favorite anime lol and how to pour my love towards HoMin now.

5% about food. Oh i wanna eat Ketoprak so bad right now.

5% about real life s**t

Enjoy your weekend ๐Ÿ˜„

Bye~

Photos and video Credits : baboyunho, Photomax.t1story.com, yunho2154, changmin88

-elle-

Jung Yunho

First!

Today is still Feb 6th!

So i still able to say Happy Birthday Leader-nim.

Jung Yunho ๐Ÿ˜˜

Semoga comeback TVXQ di bulan Maret mendatang sukses! I’m looking forward!

I’m too excited waiting for their comeback lol

You’ve worked really hard jadi semoga semua kerja keras itu terbayar tuntas.

Thank you for your hard work.

For your determination.

For your strong heart, strong mind, cute attitude.

Thank you for guarding TVXQ.

Thank you for enduring everything especially during the hard period.

I’m sorry that i finally landing my eyes, heart, and mind on you only recently. Sorry. I already feel bad now.

As i see you more, my feelings develop fast and i became very fond of you.

It seems like, i always feel this inside the fandom; i love one member and then i fall in love real hard with the leader later ๐Ÿ˜…

Again, i feel ashamed. Please lemme hug you, Jung Yunho. Heheh

Recently.

Some person call them ‘trash’ that hurt me a lot! It stung my heart.

Trash!?

Really!?

*rolling eyes*

Let’s put aside negative thing and focus more on their positive news!

Comebackkkkkk yeayyyyy

Whatever!!! I feel like jumping right now lol

The kings Gods are back!!!

Everyone, please move aside~

Happy birthday strawberry boy!

You’re not Ahjussi, you’re Oppa ๐Ÿ˜˜

PS. WordPress fiturnya update lagi ya ini *celingak-celinguk* soalnya pas ngetik via ponsel, ada beberapa opsi baru ๐Ÿ˜†

Dan terakhir.

Cuman gatel aja sih, kok orang-orang terus-terusan nyebut homin-homin lah udah jelas nama grupnya TVXQ kenapa ga disebut aja TVXQ gitu. ๐Ÿ˜…

Kan udah jelas kali membernya sekarang cuma dua orang itu.

Klo denger ato baca homin tuh bawaannya inget fanfic mulu lol

Oh iya. Saya baru bikin akun di Wattpad ๐Ÿ˜† lebih gegara penasaran aja sih sama isi fanfic TVXQ/JYJ di sana tapi akhirnya saya putuskan buat posting ff juga di sana lol

Yeah, ada lumayan banyak ff Jaechun soulmate di laptop. Ada yang udah selesai, ada juga yang belum.

Rencananya, mau saya posting aja di wattpad ato akun AFF. Mau itu ff yang udah selesai ato engga ๐Ÿ˜…

Saya pernah nulis kalo saya pengen sharing banyak postingan fangirlingan tahun ini tapi sampe sekarang masih mager ๐Ÿ˜

Maaf, postingan pun seadanya ๐Ÿ˜…

Well, we’ll see later ๐Ÿ˜†

Good night all~

PPS. Ini Shim Changmin jadi engga sih ngasih hyungnya kejutan ultah!? Kok sampe sekarang belom ada beritanya lagi!? Grrr

Night all~

Photos Credits : as tagged Proportion + Ultra

-elle-

Early Bird and Night Owl

Yup. 

I wake up early and stay awake until midnight. (I can’t pass midnight or else, i won’t be able to wake up early next morning) ๐Ÿ˜…

For these past days. My daily routine just like that. 

Why!? 

Becauseeeeee of THEM!!!!! 

How dare you! How dare you! Both of you change my daily routine ๐Ÿ˜

*squeeze them tight* 

Bisa engga sih, mereka charmingnya biasa aja!? Lol jadi saya engga perlu kesirep sampe parah banget kayak sekarang haha

Saya musti ngaku dosa sih ๐Ÿ˜› 

Sejak enam bulan lalu, saya nganggurin JYJ. 

TVXQ apalagi. Mereka saya anggurin jauh lebih lama dari enam bulan kemaren. *ditabok* 

Nah, sekarang kena karma deh. Kepelet abis-abisan sama mereka berdua ๐Ÿ˜† and i don’t mind lol 

Kenapa bisa anteng lagi ngoprek TVXQ ya? ๐Ÿค” lupa. 

Pokoknya sejak awal tahun, kayaknya saya jauh lebih tekun menggali-gali kembali mengenai duo ini. 

Hasilnya?

D**n. I fall so hard for them! 

Dari jaman masih berlima, gegara Yunho sama Changmin bukan bias, saya engga pernah sampe segimananya banget sama mereka ๐Ÿ˜…

Akhir-akhir ini, maaannn, no kidding. Head over heel pokoknya. Lebay ya? Kekeke tapi beneran. 

Seriously. As i dig deeper about them, i got a new perspective about TVXQ and JYJ. 

Sempet sih kemaren baper parah. Sampe saya terus-terusan gangguin temen soal mereka lol 

Baper,  gegara saya rajin lagi buka-buka file lama. Yang berlima sampe jaman berdua. ๐Ÿ˜ข

Sempet bayangin gimana klo pada balikan lagi tapi cepet-cepet saya tepis. Dunno. Saya engga tau apa yang akan terjadi di masa depan tapi saya putuskan tidak berharap terlalu tinggi tapi nerimo saja dan mengikuti mereka saat ini. Nerimo dengan kondisi saat ini. Apapun perubahan yang mungkin akan terjadi, ya wait and see aja tanpa banyak ngayal gimana seandainya kalo begini-begitu. 

Hn tapi sebenernya, saya merasa mereka sudah cocok dengan format ini. Yang tiga ya jalan aja bertiga dan yang dua jalan saja berdua. Saya dukung pokoknya. 

Gila. Ini fandom sampe segininya banget efeknya ke saya ๐Ÿ˜…

Cuman mereka sih yang bisa bikin saya up and down parah pake abis lol 

Pas mereka pisah tuh macem jadi fans broken home gitu huks. Ibu sama bapak pisah. Masing-masing bawa anak. 

Anak perempuan ikut ibu, anak laki ikut bapak. Huks (saya bukan Yunjae Shipper sih tapi ya merasa klo mereka berlima itu macem gitu). 

Ini kayak, semacem gagal move on apa gimana ya ๐Ÿ˜… tapi saya sih engga pernah bener-bener ngerasa gagal move on. 

Okay i’m fine with this condition tapi ya kalo liat file lama, kalo terlalu menghayati, baper abis jadinya๐Ÿ˜…

Saking lamanya engga catch up berita ato video TVXQ, saya sampe bingung, musti mulai darimana ๐Ÿ˜…

Akhirnya ya random mode : on. Apapun yang menarik, saya buka dan saya pelototin sampe puas ๐Ÿ˜†

Tidurnya telat dan bangun lebih pagi buat melototin Jung Yunho plus Shim Changmin. ๐Ÿ˜†

Anyway. Perform live favorit saya akhir-akhir ini, Maximum. ๐Ÿ˜

TVXQ MAXIMUM
Saya engga bosen denger lagu yang satu ini tapi saya juga baru nyadar, kalo Yunho sama Changmin kurus banget waktu perform di era ini ๐Ÿ˜ข 

Kalo ngomongin Maximum, pasti engga akan kelewat dong dengerin lagu Maximum yang versi member masih berlima. 

I never heard clearer version ๐Ÿ˜… seadanya banget dan sampe sekarang masih bertanya-tanya, di manakah suara Yoochun berada? 

Seriously, i can’t hear his voice ๐Ÿ˜… yang berempat, masih bisa saya denger tapi lost banget saat coba nyari-nyari suara Yoochun. 

Anyone, please help!!! 

PS. Ngakak abis liat TVXQ pas jadi bintang tamu di acara Kings Brunch ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

Changminnnnnn ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ 

Jarang banget liat Changmin terkesima sama sesuatu dan kayak anak kecil banget banget banget awwww ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜

Okay. Another stage of lebay kekekekeke

Ya udah lah ya. Lol 

Gonna enjoy their video moreeeeee.

Enjoy your evening~

Bye~ 

Photos Credits : Personalyunho.com, winged, Dispatch

-elle- 

2018

Haiiiii ~

Welcome the very first day in 2018 โค

Year of dog apparently ๐Ÿ•

Hm let’s see my first day is not that great but finally i can get my me time now ๐Ÿ˜

First! 

Happy new year all~ 

Thank you for coming and reading my unimportant blog. 

In 2018. 

I wish i could write more. 

More about myself.

More about my fandom.

Fangirling and fangirling.

Mumbling and rambling.

I wanna read lots of books.

I wanna watch lots of nice movies.

I wanna drink more coffee lol 

I wanna meet new people and interact with them more.

Let’s see is there any changes inside my personal life ๐Ÿ˜†

I’m excited. Lol

But then i remember about tomorrow. 

My appointment with the dentist. Sigh. 

Can i just skip tomorrow? ๐Ÿ˜… 

I’m scared now. ๐Ÿ˜…

Okay, enough about me. 

This is my annual post in blog. 

MY TOP POSTS DURING 2017!!! ๐ŸŽ‰

People are still interested into reality show Superman Return or only Superman now? Sorry. I’m no longer following the show. ๐Ÿ˜…

Yup, Lee Dong Gook family, triplets, Haru, Rohui. 

There is also search engine for tv series ‘Revenge’. So sorry, i didn’t write a complete synopsis. 

Also! About Fear Street! Wow. Lots of interest too for the book. And sorry, i don’t provide the download links. Heheh 

What else!? 

Jaejoong’s tattoo! 

And Lee Pace!!!! 

J.D. Robb, Eve and Roarke. 

And my post about Seo Tae Hun heheh

Lots of post but i only put the top 10 during 2017. 

Once again. 

Thank you so much for your visit. I’m sorry i couldn’t provide much for all of you. 

During 2017, lots of bad but also good news. 

2018. I wish there will be more and more incredible news from fandom. Less scandal please. 

Thank you so much! 

Done with my rambling. 

PS. I’m busy catching up news and fandom related to TVXQ and JYJ right now. 

I’m writing Soulmate fanfiction *again* 

I’m enjoying my Game of Thrones book. Yep, in the middle of reading the first book. 

Bye all~ 

Happy new year~~~~~ ๐Ÿ’“๐Ÿ’“๐Ÿ’“

-elle-