Hoodie Cwang!

Only two days left before his birthday!!!! 😘😘😘

Yeay!!!

I’m in the mood to spam some of Changmin’s airport fashion. Yup. My faves photos of him!!!

Changminnie with his beanie~~~

Hot in red~

Another grey-black coordi.

I just love this photo. πŸ˜† his face from this angle! Exactly.

Changmin’s face + sunshine = heaven 😍

Anyway, yesterday i wacthed his performance ‘More Than Word’.

Well the title really represent my feelings whenever i see him. More than words. Lol

I can’t stop squeeeeeee.

Over his sweet voice.

Over his baby face. Yup. OMO. He looks exactly like when he was still very young!!!

I hope he will play guitar more. 😘

Here it is the video :

Changmin – More Than Words

I’m still very much addicted to that video lol

Enjoy your evening!

I’m gonna enjoying my zumba class now~

Bye~~~~

Photos Credits : Chu Bee, Gmmy, tvxqevent.com, togethertvxq.com

Photos shared by : sharingyoochun.net

-elle-

Advertisements

These Days

I think about….

20% about their comeback concept.

March is still far away, i know.

30% about why he’s so freaking adorable 😍

30% about i love this giant baby. Seriously.

10% how to write a new fanfiction based on my favorite anime lol and how to pour my love towards HoMin now.

5% about food. Oh i wanna eat Ketoprak so bad right now.

5% about real life s**t

Enjoy your weekend πŸ˜„

Bye~

Photos and video Credits : baboyunho, Photomax.t1story.com, yunho2154, changmin88

-elle-

Disneyland ❀

I’m back!!! 

I just watched Star Wars : The Last Jedi.

I’m pretty satisfied with the movie.

Anyway! 

I got these cute photos on my timeline lol

Someone is certainly having fun at Tokyo Disneyland! 

He’s having  fun kissing Minnie lol

Do you wanna meet your real Minnie? 

Go find her ASAP.

PS. Yang bikin excited itu, JJ berfoto di tempat yang sama dengan foto yang dibagi Ayana di blog pas dia cerita soal Disneyland. (Blognya dikunci jadi saya engga bisa sharing di sini heheh) 

Pohon Natal gede itu highlight nya Tokyo Disneyland mungkin ya πŸ˜€

Bye all~ 

Photos Credit : jj_1986_jj

-elle- 

Cold Stone

I have heard about this famous creamery long ago πŸ˜…

The very first is at Oprah Show. Where Oprah invited the owner and founder of Cold Stone. 

Saya cuma tahu aja sampe situ dan agak tertarik karena es krimnya dipadu dengan topping di atas batu dingin, diaduk-aduk sebelum akhirnya ditempatkan di atas mangkuk wafel.

Saya juga tertarik dengan banyaknya topping yang tersedia; mulai dari cookie crumble sampai permen.

Waktu itu sih, saya belum berminat nyari tahu lagi atau bahkan nyoba Cold Stone karena saya pikir, mungkin es krimnya tidak tersedia di Indonesia lol

Kali kedua saya kembali menatap Cold Stone (menataaappp lol) tidak lain dan tidak bukan adalah dari foto-foto di blog Ayana.

Yup. She and her husband love this ice cream.

Ayana pernah beberapa kali posting foto Cold Stone. 

Her ice cream date is also at Cold Stone shop ❀

U chan sempet nulis di Nau, soal Tetsuya yang ngajak dia plus anak-anak buat makan es krim. 

Sayangnya, gerai es krimnya udah tutup pas mereka nyampe. Nah, saya sama salah satu Ayana Furendo mikir kalo gerai es krim yang dimaksud U chan mungkin Cold Stone.

Well who knows. Dia ga pernah nulis jawabannya lol 

Beberapa waktu lalu, saya juga akhirnya ikut nyobain makan Cold Stone. (Mumpung lewat depan gerainya lol dan di Bandung kan kalo ga salah, gerainya engga ada ya) 

Saya lupa milih rasa apa waktu itu (yang saya inget cuma Matcha). Well supaya mirip sama yang dipilih Ayana, tentunya harus pake Waffle bowl nya dong lol 

So how is the taste? 

Hm, buat saya sih so so πŸ˜…

I don’t know. Nothing special so far lol

I mean from texture, flavour.

Yo weiss. Yang penting udah pernah icip-icip sekalipun bukan yang mirip sama favoritnya Ayana/Tetsuya πŸ˜†

Well temen saya bilang, pegawai yang kerja di gerai Cold Stone di Jepang, akan bernyanyi saat membuat pesanan es krim kita heheh

So cute! Saya pernah liat videonya di Instagram. The singing clerk. Hanya tersedia di Jepang. Heheh

Take care on these cold days.

Bye~

Photo Source : ameblo.jp/ayana-sakai/ last pic is mine πŸ˜†

-elle- 

Suddenly

Pagi~~~~

Hm, beberapa hari lalu, saat lagi anteng sharing piku-piku dari blog Ayana, tiba-tiba aja keingetan sama piku ini.

​

Boneka Teddy Bear dari Cecil McBee yang pernah diposting Ayana di blog sekitar thun 2007/2008 an.

Waktu itu, cuma kepikiran, those bears maybe some sort of her imagination of her future family. (Dunno, kalo ga salah, saat posting piku itu, Ayana uda merit sama riidaa-sama) 

Now…

Wow! Her dreams came true! 

​

A family with two children!

Son and daughter ❀

Just lovely! Heheh

4 Bears. 4 family member.

Hoho.

Maybe i just think too far like usual :p

Welllllllll, SUDDEN UPDATE! lol

She gave me the answer about that photo! (Yeah, i sent a comment to her about that) 

This is her answer πŸ™‚ 

​

Well then, Jaaa~~~

Have a good day, Minna-san πŸ™‚ 

Photos Sources : AYANAVI.jp, ameblo.jp/ayana-sakai/

-elle- 

U Choco LifeΒ 

U chan loves chocolate. ❀

​

Spazz buat malam ini heheh

She loves choco ice cream (foto ini waktu dia masih jadi model majalah Ray. Karena ada pemotretan dan dia harus jaga berat badan, makanya dia cuma makan setengahnya ^^;;;)

​

Yang ini juga sama. Di sela-sela pemotretan majalah Ray, masih dalam nuansa Valentine. 

​

I think she loves it so she takes pictures with that pink choco.

Yang ini, dinner bareng staff Aya na ture setelah fashion show koleksi ke empat kalo ga salah. 

​

Choco candle light dinner lol

She loves this heart shaped gateau chocolate. ❀

​

One of her favorite. 

​

Last, we can’t leave, fondue ❀

​

She’s so excited XD

Happy choco day, Minna πŸ™‚

Oyasuminasai~

Photos Source : AYANAVI.jp

-elle- 

Kim Jun Su

Mari, intip beberapa event fashion favorit saya dari Kim Jun Su πŸ™‚

Black and black outfit is a must!

​

Well, kebanyakan foto yang saya pilih hari ini didominasi outfit berwarna gelap lol

​

Tapi rambut Junsu bikin cling-cling heheh

​

Love his short and his hair lol looks like cotton candy.

​

Sorry, i can’t remember each of the event now ^^;;;

Only a brief update lol

Have a good day, all~

Photos Credits : as tagged, OSEN, Star News

Shared by : JYJ3.net

-elle-