June

First.

Taqoballalohu minna wa minkum. Syiamana wa syiamakum.

Minal aidzin wal faidzin.

Happy Eid Mubarak all 😄

Please forgive my mistakes, my stupid rambling, my terrible grammar, my weird thoughts.

Well actually yesterday was birthday 😊

No cake but i got this sweet treats.

So i will consider it as birthday treat lol

Also.

Today my baby sister sent a birthday video message.

And i got teary eyes while watching it.

Thank you! I will always feel grateful to you 😘

And talking about birth thing.

I just happened to know that my birth stone is Alexandrite. 

A unique stone. Alexandrite will reflect different colors depends on the light. 😘

I also found this from Pinterest.

Birth flower 🌹🌹🌹

My birth flower is Rose. 🌹

You can find yours too 😊

Altough a bit late but i wanna say, HAPPY BIRTHDAY ME! 🎊🎉🎈

I love you so! 

Let’s fight to become a better person 😉

I won’t give up about my dream, my ultimate goal!

I won’t give up and i will fight hard!

Let’s continue surviving our own battle.

Happy birthday! 

PS. Yve updated her Instagram today.

She met U chan and having lunch 😙

They’re so beautiful! 

Good day all~

Bye~

Photos sources : Yve Official Instagram+Pinterest

-elle- 

June Already!?

Seriously, June already!????

Where have i been all this time? Lol 

So finally, my phone just stopped working properly. Again, i lost my data including the latest photo when i was in Jogja *sobs*

Since they already gone so i guess i need to move on. 😜

I just realized that i’m not that blue and shocked when i lost my files for the second time. It’s just that i finally just accepted the fact that my old phone is no longer working. 

Old phone is gone and i got the new one *yeay* 😙😙😙

Okay, done with my rambling XD

Eh it’s been long time since the last i wrote here too, right.

I’ve been thinking to delete this blog but i still have a feeling that i’d like to return and write here about everything.

Tonight.

Hm, updates from kaa chan U after long long long time.

She said thank you for Ayanafurendo birthday message. She would like to reply the message but she can’t do that right now.

Actually, she’s been very hectic because her children are sick.

She wrote that her daughter has high fever,  40° and she vomit 7 times at midnight. 

She also remember the time when her daughter was hospitalized only a month after she was born. 

And today she also wrote that her son is also sick. Another high fever and another 40° 

Another round without too much sleep for her, i guess. But i’m sure, she will make it and go through that hectic period. 🙂

A little happiness for her is someone who’s working at Starbucks who always cheer her up and also recently, she met Yve, they ate pancake together ❤

Yve shared that moment on her Instagram.

I feel relieved when i see that photo.

Ayana seems fine and her smile is really beautiful. 🙂

I’m glad.

That’s it!

Good night all~

Photo Source and Credit : Yve Official Instagram

-elle- 

Moncler And The Rest of Stories

Minna san~ konbanwa~ 

Heheh

Siang ini kembali sharing update Nau nya U chan 🙂 

Well, beberapa sih, update Nau yang udah agak lama lol 

Dia pengen ketemuan lagi sama Kana dan Yve dan kalau memungkinkan, mereka pengen pergi karaoke bareng. 

Berhubung wabah flu melanda beberapa waktu ke belakang (di keluarga nya Riidaa sama XD) jadi untuk sementara, Momma U jaga-jaga, jangan sampai riidaa sama juga ikut terjangkit flu. Hm, mungkin karena Riidaa kan lagi sibuk banget buat persiapan L’25 🙂 

Gawat kan, kalo sampe Riidaa sama sakit pas lagi sibuk-sibuknya apalagi pas hari H. Jangan sampe!!! 

Stay genki, Riidaa sama ❤

Hm, U chan kayaknya rada kesel deh soalnya obat buat mengatasi alergi serbuk bunga, engga terlalu manjur lagi buat dia ^^;;

Duh, kebayang aja, gatel dan bersin gegara serbuk bunga. T_T 

Ah, latest and sweetest update : 

U chan sharing foto ini di update blog tanggal 29 Januari 2017.

Temen saya, Y-san, berhasil mengenali *jiahh XD* merk jaket yang dipakai U chan di foto itu.

Y-chan kemudian menuliskan hal itu di salah satu komentar buat Ayana.

Ehh ternyata dibales!!! 😀

Berkat komentar Y-chan, akhirnya U chan sharing cerita soal jaket itu XD

Merknya Moncler. 

Fashion brand satu ini berasal dari Italia dan dikenal berkat produk mereka di antaranya Down Jacket dan sportswear. 

Nah, Momma U nulis kalau dia udah ngecengin Moncler sejak lama tapi karena harganya muahal, dia selalu ragu. Padahal dia pengen banget beli karena Down Jacket Moncler itu efektif menghangatkan badan saat udara dingin.

Well, akhirnya tahun ini, Riidaa-sama lah yang beli jaket itu buat U chan XD (mungkin gemes kali, estrinya ragu-ragu mulu kalo mau beli barang mahal lol) 

She’s happy and Ayanafurendo are also happy haha

It’s always nice to hear Ayana and Tetsuya’s behind the scene lol 

Wish there will gonna be more stories about them (tentu aja, dari Momma U langsung via Nau atau blognya XD) 

Oh! Dia juga nulis kalau nanti dia bisa pergi Hanami, Momma U bakal bikin update di blog ❤

Yeay! Let’s wait for her Sakura update ❤

Big thanks to Kyoko-chan, for her translation! 🙂 

Have a good day, all~

Buat yang penasaran sama Moncler, monggo bisa liat akun Instagram resminya di sini : 

Moncler Official IG
Photos Source : ameblo.jp/ayanasakai/, Ayana Sakai Official Nau

-elle- 

29/01/2017

They met again, recently. 🙂

Momma U wrote her latest update three days ago.

She met Yve and Kana for some sort of lunch dating ❤

Sebelumnya, Yve pernah nulis di IG, kalau saat tahun baru, dia pengen ketemuan sama Kana dan Ayana.

Well, ternyata kejadian juga hehe maklum, ketemuan bertiga secara lengkap, memang susah banget.

Paling bisa pun, cuma dua orang (itu yang sering dituliskan Ayana dan Yve di blog/sosmed masing-masing)

Mereka udah temenan sejak SMA dan saling support sampe sekarang.

Walopun masing-masing super sibuk tapi masih menyempatkan diri buat ketemuan dan tuker cerita walopun ya itu tadi, personel ga lengkap XD

Bye all.

Welcome February ❤

Ps. My fave photos of them. They visited amusement park couple years ago 🙂

Photos Source : AYANAVI.jp, ameblo.jp/sakai-ayana, yve_komet Official IG 

-elle- 

He’s Back, She’s Back, They’re Back! 

Riidaa sama made a comeback! 

I’ve watched his performance on FNS. Yeay! Welcome back, my bouncy BANANA HEHEH

(seriously, this one comment on Twitter made me loling so hard!) Sakai Ayana’s husband, Horikita Maki’s husband, Keiko Kitagawa ‘s husband, and ex-husband of Yumi Puffy are flocked together on stage lol 

Thank you! I really love their performance ❤

L’Arc en Ciel is also back! 

With their new single, Don’t Be Afraid for Biohazard/Resident Evil ost.

Cool song, cool PV!

Can’t wait to watch the movie (mostly because LJG will appear there lol)

Aaanddd Momma U chan is also made her comeback to blog and Nau!!

She said she can’t wait to write lots on her Nau. Hm, perhaps, now, she has more free time rather than couple months ago.

I will share some of her Nau : 

Dia lagi rempong banget sama anak-anaknya. Terutama si sulung yang lagi bandel-bandelnya heheh tapi karena masa-masa sekarang tuh ga akan bisa terulang lagi, jadi dia pengen do her best buat dua anaknya. 

Momma U juga ternyata masih ngikutin serial TV Vampire Diaries (kirain udah tamat dari kapan taun) dan dia juga tertarik buat nonton spin offnya, The Original.

Dia belum nonton season terakhir dari serial TV Gossip Girl. (Sama, yg ini juga, kirain udah dia tonton dari kapan taun heheh)

Oh, she’s not good with blood and zombie thing so, no Biohazard movie for her, i think ^^;;;

Hm, apalagi ya? 

Lupa, kebanyakan Nau nya memang berisi jawaban untuk Ayanafurendo.

Ah, dan update teranyar dari blognya, sesuai apa yang dia tulis di Nau, U chan bikin Christmas dinner bareng keluarga.

Ada banyak makanan yang dia buat dalam waktu yang kepepet. Thumbs up, momma U! Cek blognya deh, jadi kalian bisa liat lebih banyak foto makanan yang dia buat.

I love her Christmas dinner menu.

Dining style nya juga bernuansa merah dan hijau. Sangat Natal sekali 🙂

My favorite photo!

Her homemade Strawberry Shortcake!

So lovely! 

She puts lots of strawberries ❤

Walopun dia udah lama banget ga bikin kue, tapi yup, her talent is still there 🙂

Dia bilang, kalau ada kesempatan lagi, dia bakal bikin update lagi ❤

Another Update!

From Yve’s IG! 

She and U. She wants meet U chan and Kana on New Year too 🙂

And of course!

Big thanks to Nisa. She helps a lot with her translation 🙂 

Thank you always! 

That’s it!

Enjoy your evening, Minna san!

Photos Sources and Credits : Sakai Ayana Official BlogYve Official IG

-elle-

18th Years Old

Yve shared another photo on her IG today!

18th years old Ayana, Yve, and Kana.

Yve lagi beres-beres dan nemu banyak banget foto box lama. 

Dulu, dia bisa setiap hari katanya foto di foto box dan sebagian besar dari foto box itu, fotonya dia bareng U chan dan Kana pas mereka masih SMA:)

So cute! 

Precious memories ❤

Wish their friendship will last forever. 🙂

Good night all~

Photo Source : yve_komet IG

-elle-